• Biography
  Elkien
 • Professional Experience
  2005 - 2011
  Elkien is een van de drie grootste woningcorporaties in Friesland. De afdeling C/M bij Elkien bestaat uit 4 personen. Een kleine greep uit ons werk: communicatie met de klant (huurders), communicatie over projecten, zoals nieuwbouw, verkoop en wijkvernieuwing, media, marketing, interne communicatie en corporate communicatie. Vrijwel alle communicatiedisciplines komen aan bod in de woningcorporatiebranche. Zeer veelzijdig en dynamisch.
  1998 - 2005
  EFKA (inmiddels overgenomen door BASF) ontwikkelde en produceerde additieven voor de verf- en drukinktindustrie. Deze grondstoffen werden wereldwijd geƫxporteerd. De communicatie en marketing was gericht op business to business en was zeer internationaal. Contacten varieerden van Zweden tot Japan. Ik heb hier internationale beurzen georganiseerd en o.a. een website in 20 verschillende talen.
  1995 - 1998
  Verantwoordelijk voor alle pr activiteiten voor deze stichting in de toeristische branche. Doelen waren het trekken van meer bezoekers en het vergroten van de naamsbekenheid.
 • Professional Skills
  Reputatie- en imago management, corporate communicatie, mediabeleid, cultuurtrajecten, advisering, projectbegeleiding.
 • Related People
  Loading... Please Wait...
Looking for another Annemieke Reitsma ?