• General Summary
  Bart Uelen
  Bart Uelen
  Partner at WP Bootcamp
  Almere Stad, Netherlands
  LocationAlmere Stad, Netherlands
 • Contact Information
 • Where does the information on this profile come from? Learn More.
 • Professional Experience
  10/2011 - Present
  Workshop WordPress voor ondernemers en kleine organisaties die zelf aan de slag willen om website en blogs te bouwen en hun eigen online communicatie willen beheren.
  03/2005 - Present
  Bijou ConsultingDirection and creation in ICT for business results!Bijou is gespecialiseerd in:- projectmanagement en uitvoeren van (ICT) projecten- informatie analyse en requirements engineering- inrichten van testprocessen en testmanagementMeer info op www.bijouconsulting.comOf bel 0031(0)6 53 644 701.
  09/2011 - 10/2011
  Opstellen van het datamodel, interactie-design, mapping-specificaties en Functioneel Ontwerp voor de Producten en Diensten Catalogus zoals deze wordt getoond op de website van de Provincie Noord-Brabant.
  05/2011 - 09/2011
  Inventariseren en analyseren van de business requirements voor een nieuw software tool waarmee de provincie Noord-Brabant haar bedrijfsprocessen kan beschrijven. De eisen zijn samengevat in een vragenlijst die aan leveranciers is gestuurd. Naar aanleiding van de reacties uit deze marktverkenning is een oplossingsrichting geadviseerd.
  05/2011 - 08/2011
  Samen met gebruikers zijn via workshops de eisen en wensen voor een nieuwe DURP-viewer opgesteld. Dit programma van eisen dient als basis voor het selectie traject van de gewenste geografische viewer waarmee de provincie de ruimtelijke plannen beoordeeld.
  09/2010 - 03/2011
  Voor het uitsplitsen van binnenkomende betalingen naar het oude en nieuwe basisadministratiesysteem heeft Menzis een Credit Management applicatie aangekocht en geimplementeerd. Ik heb dit implementatieproject opgezet en de activiteiten gecoordineerd van de informatie-/procesanalisten, ICT afdeling, de verschillende leveranciers, het testteam en de opleidingen. Na succesvolle implementatie heb ik het projectresultaat overgedragen aan de lijnorganisatie en het project afgerond.De afdeling Debiteuren is met de nieuwe applicatie in staat met minder medewerkers de grote volumes aan betalingen snel en volledig te verwerken in hun bronsystemen.
  05/2010 - 08/2010
  Voor het ondersteunen van de najaarscampagne is een nieuw web-gebaseerd offertesysteem neergezet. Als projectmanager verantwoordelijk voor de vertaling van de wensen en eisen van de Business en de realisatie hiervan in Oracle en .NET technologie. Tijdens het traject is veelvuldig afgestemd met de stakeholders en zijn de projectactiviteiten gepland en aangestuurd.Menzis beschikt nu over een offertesysteem dat aansluit op de nieuwe basisadministratie, op een geavanceerde manier brieven en e-mails verstuurt en opvolging van de uitgebrachte offertes ondersteunt.
  05/2010 - 08/2010
  Voor het ondersteunen van de najaarscampagne is een nieuw web-gebaseerd offertesysteem neergezet. Als projectmanager verantwoordelijk voor de vertaling van de wensen en eisen van de Business en de realisatie hiervan in Oracle en .NET technologie. Tijdens het traject is veelvuldig afgestemd met de stakeholders en zijn de projectactiviteiten gepland en aangestuurd.Menzis beschikt nu over een offertesysteem dat aansluit op de nieuwe basisadministratie, op een geavanceerde manier brieven en e-mails verstuurt en opvolging van de uitgebrachte offertes ondersteunt.
  11/2008 - 10/2009
  Voor het ondersteunen van haar projecten in de ontwikkelingshulp is Cordaid overgestapt naar een nieuwe projectadministratie gebaseerd op Exact Synergy. Als verantwoordelijk testcoordinator heb ik het testproces aangestuurd en de acceptatie van het systeem georganiseerd. Het testtraject omvatte veel afstemming met de diverse experts uit de business en de ICT medewerkers. Via door mij gegeven trainingen zijn de medewerkers wegwijs gemaakt in de nieuwe applicatie en werkijze.Cordaid is nu in staat haar projecten in een meer uniforme en efficiente manier uit te voeren en een volgende stap te zetten richting verdere integratie en informatieuitwisseling met hun partner organisaties.
  08/2008 - 12/2008
  Voor het ondersteunen van change-, release- en testmanagement processen is het issue tracking tool JIRA ingeregeld met verschillende workflows. Tijdens de uitrol zijn de medewerkers opgeleid en de toekomstige funcioneel beheerders gecoacht in het gebruik van JIRA.Voordelen voor de Delta Lloyd Groep zijn een uniforme werkwijze en een efficienter procesverloop van de ICT activiteiten.
  03/2005 - 10/2008
  Voor het verkrijgen van een eenduidig klantbeeld voegt OHRA nieuwe functionaliteit toe aan haar callcenter applicatie. Daarvoor worden alle verzoeken en contactmomenten van haar klanten geregistreerd. Mijn taak als testmanager is het reviewen van de ontwerp documentatie en het organiseren van de systeem- en acceptatietests.Plannen en opzetten van de acceptatietest van de web gebaseerde applicatie "Mijn OHRA". Met deze applicatie kan een klant zijn actuele verzekeringen en contractdetails on-line inzien. Het voordeel voor OHRA is het beschikken over een extra verkoop- en marketing kanaal waarmee ze kan communiceren met haar klanten.Als testmanager tevens verantwoordelijk voor het laten testen van diverse internet-applicatie voor het aanvragen en afsluiten van verzekeringsproducten, inclusief de interfaces met de backoffice systemen.
  11/2005 - 07/2006
  Voor het stroomlijnen en beheren van alle wijzigingen in de informatiesystemen en software applicaties heeft de IT afdeling gekozen voor het uitrollen van een integraal change management proces volgens BISL. Binnen dit kader is door mij het testproces beschreven en ingevoerd. De medewerkers heb ik opgeleid en getraind in het beoordelen van de risico's van de wijzigingen en het toepassen van een gestructureerde testaanpak conform TMap.De medewerkers zijn nu beter in staat de gevolgen van een wijziging te beoordelen en de juiste testaanpak daarvoor te kiezen. Voor de business resulteert dit in een duidelijk en onderbouwd advies over de kwaliteit van de opgeleverde wijzigingen en minder productie-incidenten.
  01/2003 - 02/2005
  09/1996 - 12/2002
  Als oprichter en mede-eigenaar verantwoordelijk voor het financiële, personeels- en operationeel management van het bedrijf.Coördinatie en ontwikkeling van projectmanagement diensten en Oracle gebaseerde software producten.
  Show All Professional Experiences (13)
 • Educational Background
  1976 - 1980
  N/A

  Certified Scrum MasterProjectmanagement PRINCE2 Expert etc.Different IT technology courses at NOVI, Oracle, etc.APICS CPIM (logistics, production control and inventory management)Trainingcourses for social and communicative skills

  N/A

  Certified Scrum MasterProjectmanagement PRINCE2 Expert etc.Different IT technology courses at NOVI, Oracle, etc.APICS CPIM (logistics, production control and inventory management)Trainingcourses for social and communicative skills

  Show All Educational Background (1)
 • Related People
  Loading... Please Wait...
Welcome to Yatedo!

Yatedo is a search engine helping people find other people with public information on the Internet.

Yatedo’s robots continually scan the web (social networks, web pages, blogs, pictures…) and produce beautiful profiles in the form of digital resumes.

Get an attractive profile

Yatedo provides you with a fully customizable and professional-looking profile which centralizes all of your public information (including social media accounts). You can edit key information at any time and manage your online presence in just a few clicks.

Enhance your online exposure

Your centralised and up-to-date online presence in the form of a digital resume not only showcases your professional experiences in a beautiful way, but also facilitates and increases your exposure with recruiters.

Obtain valuable insights

Whether you are looking to claim your Yatedo profile for professional or personal reasons, you will have access to valuable insights such as the number of people who viewed your profile and where they come from.

Do these things matter to you?
 • Having all of my public information in one editable profile
 • Being able to manage my exposure and my professional image online
 • Discovering the level and nature of interest for my profile on the Internet

Create a Yatedo account

No thanks!

Looking for another Bart Uelen ?